XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia en format Covid

XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia en format Covid

Des de Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida, volem estar presents en les vostres vides amb la distància imposada per la pandèmia. La jornada la farem a través de webinars en quatre dies diferents on afrontarem el Dol i l’Espiritualitat en les diferents etapes de la vida.

Les persones que vulgueu assistir-hi, cal que formalitzeu la inscripció emplenant el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Us apareixerà un missatge de confirmació a la pantalla, un cop finalitzada la inscripció, per indicar-vos que l'heu realitzat correctament i rebreu un correu a la vostra bústia de correu personal amb les indicacions.

El període d'inscripció romandrà obert fins a la finalització de les sessions. 

Podeu consultar els detalls de la XIII Jornada en el següent enllaç: 

Webinar de la XIII Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia en format Covid.

 

Anirem actualitzant tota la informació en aquesta mateixa pàgina. 

 

Introdueix la informació en el següent formulari.

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ
L’Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida disposa de diferents eines i eines 2.0 amb les quals informa i fa difusió de la seva naturalesa, activitats, serveis etc., i on s’hi poden publicar dades relacionades amb les seves activitats, de les persones que hi participen i imatges en les quals aquestes apareguin, individualment o en grup, respectant la protecció de drets i dades individuals. 
Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’Associació Grups d’Acompanyament al Dol demana l’autorització per poder publicar aquelles imatges de fotografies i/o material enregistrat on aparegui la persona i hi sigui clarament identificable.
En el cas de no voler donar la vostra autorització, agrairíem que ens ho comuniqueu a través del formulari de contacte i/o l'adreça de correu.